1500 EUR

Dokumente të arkivit kombëtar britanik në lidhje me Shqipërinë, tetor 1913-dhjetor 1914

Valentina Duka

Në vëllimin me dokumente, që po i paraqesim lexuesit me rastin e 100-vjetorit të krijimit të shtetit të pavarur shqiptar, përfshihen materiale...

Dokumente të arkivit kombëtar britanik në lidhje me Shqipërinë, tetor 1913-dhjetor 1914
1000 EUR

Psikologjia sociale

Edmond Dragoti

Por edhe psikologët shqiptarë, duke përfaqësuar edhe në këtë fushë kulturën dhe nivelin e zhvillimit shqiptar në përgjithësi, kanë nisur...

Psikologjia sociale
3500 EUR

Politika e jashtme e Shqipërisë Vëllimi I

Paskal Milo

Ndër vite janë bërë studime për tema e periudha të caktuara të politikës së jashtme të Shqipërisë, por ka munguar një studim...

Politika e jashtme e Shqipërisë  Vëllimi I

Librat më të shitur

Shqiptarët në Luftën e Dytë Botërore

Shqiptarët në Luftën e Dytë Botërore

Paskal Milo 2000 EUR
Politika e jashtme e Shqipërisë  Vëllimi I

Politika e jashtme e Shqipërisë Vëllimi I

Paskal Milo 3500 EUR
Psikologjia sociale

Psikologjia sociale

Edmond Dragoti 1000 EUR
Dokumente të arkivit kombëtar britanik në lidhje me Shqipërinë, tetor 1913-dhjetor 1914

Dokumente të arkivit kombëtar britanik në lidhje me Shqipërinë, tetor 1913-dhjetor 1914

Valentina Duka 1500 EUR
Stilolaps Black and Decker
Stilolaps Black and Decker 6600 EUR
Stilolaps Samsung
Stilolaps Samsung 18900 EUR
Stilolaps Black and Decker
Stilolaps Black and Decker 10000 EUR