Abonohu dhe
perfito nga
ofertat

Hiqen kontrollet kufitare për bashkatdhetarët

Albapoli
Albapoli - 6 korrik 2018, 13:58

Kuvendi ka miratuar Rezolutën e propozuar nga Partia Socialdemokrate, e iniciuar nga deputeti Faton Topalli, për heqjen e kontrolleve kufitare për bashkatdhetarët.

Kjo rezolutë parasheh heqjen e procedurave të rregullta për periudhën 15 korrik 2018 –15 shtator 2018.

Zbatimi i kësaj rezolute pritet të lehtësojë dukshëm qarkullimin e bashkatdhetarëve dhe do t’i japë fund pështjellimeve procedurale nëpër pikat kufitare.