Abonohu dhe
perfito nga
ofertat

Destinacionet e dimrit sipas “National Geographic”

21 dhjetor 2017, 16:29

 

Për disa njerëz, ditët pushim gjatë dimrit janë mundësi për të shkuar në një vend me diell për t’i shpëtuar të ftohtit.

Por, ka disa të tjerë që e duan borën dhe atmosferën festive. Për këtë arsye, “National Geographic Traveller” ka publikuar një listë me 9 vendet perfekte për pushimet e dimrit.