Abonohu dhe
perfito nga
ofertat

Tërmkolli: UNMIK-u nuk ka dashur të zbardh atentatin ndaj Presidentit Rugova

Albapoli
Albapoli - 2 korrik 2018, 22:23

Ish-deputetja e LDK-së, Melihate Tërmkolli, është njëra ndër aktivistet e para politike në Kosovë, në situatat më të vështira.

Tërmkolli, në “Personale” në RTV Dukagjini, ka rrëfyer për momentet kur votoi kundër suprimimit të autonomisë së Kosovës në vitin 1989ë.

“Isha 24 vjeçare në atë kohë. Miratimi i atyre amendamenteve ishte diçka shumë e dëmshme për Kosovës. Ishte vullneti i qytetarëve që na shtyri të votonim kundër atyre amendamenteve”.

Abonohu për më shumë Për te lexuar artikullin e plote ju lutem abonohu ose paguaj per artikull Email us at [email protected]