Abonohu dhe
perfito nga
ofertat

Çmimi i Bitcoin bie nën 6,000$

Rinor Bislimi
Rinor Bislimi - 6 shkurt 2018, 19:27

Dhjetë vjet më parë Bitcoin nuk ekzistonte. Pesë vjet më parë ata kushtonin 12 dollarë secila. 12 muaj më parë ata ishin pothuajse 1,000 dollarë dhe vetëm gjashtë javë më parë ata kishin vlerë rreth 20,000 dollarë secila. Pastaj ata u rrëzuan nga çmimi që kishin. Që nga çmimi i lartë i Bitcoin në dhjetor ka rënë me më shumë se dy të tretat - duke humbur më shumë se 13,000 dollarë në vlerë - vetëm në javën e kaluar vetëm 4,000 dollarë janë pastruar nga çmimi sipas shifrave nga Coinbase. Kjo është një rënie prej 24% në ditë, 40% në javë dhe më shumë se 60% në muajin e kaluar, sipas shifrave të Coinbase. Në 24 orët e fundit çmimi madje u zhyt në nën 6.000 dollarë. Kjo do të thotë se ka humbur më shumë para dje se sa duhej pesë vjet për të shtuar vlerën e saj. Në kohën e shkrimit çmimi është $ 6,085 - kjo është më e ulëta që nga viti i kaluar vitin e kaluar. Por a është ky fillimi i fundit për cryptocurrency ose vetëm një rënie që bënë të mundur një ngjitje marramendëse? Mbetët të shihet ne ditët apo javët në vijim.